В предишния урок видяхме коя е първата програма, когато започнем с „4-те стъпки на здравето“. С какви други програми можем да продължим напред? Нека ги видим в този урок.

„Здрави черва“ – програмата за възстановяване дейността на червата

Червата са много важен орган за нашето здраве. Ако е мръсен, задръстен с токсини или паразити, той работи непълноценно и цялото тяло страда. Храносмилането и усвояването на хранителните вещества също са компрометирани.

За поддържане на дебелото черво чисто и оптимално ефективно се препоръчва:

Програмата „Здрави черва“ помага за:

  • Пречистване на организма
  • Оздравяване на дейността на червата, много важен орган, от който зависи ефективността на различните системи в тялото
  • Укрепване на имунната система и повишаване на устойчивостта към инфекции и вируси
  • Регулиране на метаболизма
  • Подобряване на благосъстоянието и външния вид

Продължителността на програмата е 30 дни.

Третата програма: Антипаразитна

Програмата „Парашийлд“, разработена от Coral Club International е широкоспектърна антипаразитна програма, която може да действа както върху яйцата на паразитите, така и върху самите паразити.

По-конкретно, паразитите са организми, които могат да се хранят с червени кръвни клетки (причинявайки анемия), с приетата от нас храна (причинявайки недохранване и безпокойство) и накрая да попречат на тялото да елиминира натрупаните токсини.

На първо място, трябва да се подчертае, че паразитите са организми, които живеят и се хранят за сметка на друг организъм.

Най-често срещаните са чревните, които се настаняват в тънките или дебелите черва. Има различни видове паразите.

Следователно симптомите на паразитна инфекция могат да бъдат разнообразни. Повечето хора не подозират, че имат паразити.

Но е много вероятно, когато изпитваме твърде често глад, имаме наднормено тегло, страдаме от раздразнителност, чести главоболия, подут стомах, запек и диария, акне и други кожни проблеми, ние всъщност да имаме паразити. Ето защо, програма като Parashield може да бъде отлично решение.

Основните ползи след програмата са:

Хранителните вещества се усвояват, а в противен случай се изяждат от паразити Кожата става по-светла, рискът от алергии намалява.

Облекчава се функцията на черния дроб И подуването в стомаха намалява Продължителността на програмата е 30 дни.

Следва програмата „Colo Vada“ за дълбоко прочистване на стомашно-чревния тракт

Говорим за програма, която практически няма конкуренция в световен мащаб. Това е програма за напреднали, която извършва дълбоко прочистване на целия стомашно-чревен тракт.

Като истинска програма за дълбока детоксикация е препоръчително да сте подготвили тялото с предишните 3 програми.

Също така е препоръчително, периодично да провеждате програмата „Colo Vada“, за предпочитане през пролетта и есента.

Продължителността на програмата е 14 дни. Ето някои отзиви от хора, завършили „Colo Vada“… Tова е резултата на едно момиче след програмата „Colo Vada“ и „Парашилд“. 

Накрая програма „Nutripack“

Препоръчително е да продължите с програмата Нутрипак, за да подхраните клетките.

Очевидно, всичко това трябва да бъде придружено от здравословна диета, която е богата на хранителни вещества, а не само богата на калории.

Но искаме да отбележим, че:

Ако подхранваме тялото си с добавки с витамини и минерали, преди да сме го почистили от паразитни присъствия, рискуваме да подхраним паразитите, вместо нашите клетки.

Те, също като нас, се хранят с хранителни вещества, възпроизвеждат се и изхвърлят токсични отпадъци в ценното ни тяло.

Все едно, съседът е дошъл да пирува у нас, недоволен е, и си е изхвърлил боклука в хола 🙂 Поради тази причина е много важно да се спазва редът на програмите.

Всички продукти, които се съдържат в програмите имат различни сертификати

Сертификати като GMP, ECOLABEL, Usda Organic и др.

Програмите, които видяхме, са уникални, защото следват холистична здравна концепция

Именно този подход прави Coral Club International уникален. Тази компания не само рекламира отлични добавки (както и други марки със сигурност рекламират), тази компания следва холистична здравна концепция -> концепцията за здраве, базирана на 4-те стъпки, която видяхме в тези уроци.

Превенцията е хиляди пъти по-добра от лечението

Tipologie di misure preventive secondo lo stato di salute

След тези уроци, може би си осъзнал, че чрез „Концепцията на здравето“ е възможно да се действа за предотвратяване на заболяванията.

Вместо да действаме в критични ситуации, когато болестта вече е в остра форма, е по-добре да действаме първи и да помогнем за разпространението на добрата здравна култура.

Ако следваме тези стъпки с отдаденост, внимание и постоянство, възприемайки тази концепция или философия на здравето, ние удължаваме продължителността на живота си и значително подобряваме качеството му.

И ако разпространим тази концепция чрез личния си пример, сред онези, които я пренебрегват, ние ще помогнем за това да има повече здраве на нашата прекрасна планета.

Увери се сам

Нашият съвет, и този на други уелнес професионалисти, 
които са прегърнали „концепцията за здравето“, е да опиташ,възможно най-скоро.

Опитай поне програмата Coral Detox (можеш да кандидатстваш от ТУК)

Очевидно скоростта на резултатите е субективна.

Зависи от различното състоянието на хората.

Науката казва, че са необходими 6 месеца, за да променим навиците и начина си на живот.

Поради тази причина, ти препоръчваме да отделиш поне няколко месеца на тази концепция и на програмите.

Ето някои отзиви от хора, следвали концепцията „4 стъпки на здравето“…

Mi vergogno… ma voglio scrivere, per aiutare chi ha bisogno. 2 anni fa ero così in questo foto su povero cavallo 🤣. Ho fatto tanto per diventare come oggi, diete , palestra , prodotti “Coral Club” e non stato facile, ma ne anche difficile. Ho pubblicato questo post , non per sentire quanto sono stata brava, ma per farvi capire che tutto possibile, basta VOLERE e FARE Elena Di Elli

 

 

През 2017 г. се разболях много тежко, местейки се от една болница в друга. Кръвното ми се повишаваше и падаше внезапно, без лекарите да открият нещо сериозно и само ми предписваха таблетки, с които да го регулирам.

Не ядох нищо, но се подувах все повече и повече.

През 2018 г. вече не излизах от вкъщи. С право търсех изход и благодарение на един познат, през февруари 2018 г. синът ми присъства на събитие в Болоня, където имаше отзиви на много хора, които са решили здравословните си проблеми.

Аз пък, ден след ден се влошавах, боляха уши, гърло, стомах. Бях на път да хвърля кърпата…

И така, синът ми ми разказа за събитието, на което е присъствал, и аз реших да последвам съвета му.

Купих CORAL DETOX и, почти по чудо, след 3 дни започнах да се чувствам по-добре, вече нямах болки и намерих част от енергията, която вече не познавах.

През 30-те дни на CORAL DETOX дори забравих да взимам хапчетата за кръвно налягане и нямаше последствия.

Така реших стриктно да следвам Уелнес алгоритъма във всички негови програми. Днес съм нова жена, преродена, пълна с енергия, нямам повече здравословни проблеми и дори отслабнах.

Елена Аветисян 

Можеш да получиш отстъпка 20% за всички програми

Добрата новина е, че компанията Coral Club предлага възможност да станеш член на клуба безплатно и да имаш достъп до 20% отстъпка за цял живот.

Въпреки това, за да станеш член на клуба, ще трябва да получиш покана, най-вероятно от човека, който те е поканил да видиш тези уроци.

Можеш също да получиш поканата, като заявиш интерес на >> ТАЗИ СТРАНИЦА

Щастливи сме, че ти предадохме тази ценна информация. Желаем ти много здраве и щастие.

Поздрави,

Екипът на Платформа на Здравето