Казвам се Димитринка Кабакова. Семейна ,на 60години със син на 38г. и дъщеря на 30г. По професия съм счетоводител и имам счетоводна къща.  Работата ми предполага сравнително не толкова динамичен начин на живот без много движение. 

Не пиех вода, а храненето ми беше хаотично и нездравословно. 

Като естествен резултат се появяваха  проблемите.

  1. Наднорменото тегло; 
  2. Чувство на умора и липса на енергия;
  3. Пиех по 12 кафета на ден за енергия, но не се получаваше;
  4. Постоянно главоболие , за което лекарите ми казваха да ходя на почивка. Но не мога 365 дни в годината да съм на почивка.Нали?

5.Нямах желание за никакво движение-дори ходенето пеша ограничавах. 

Започнах да търся начини и средства да реша своите проблеми, както и да помогна на сина си .Той още от дете беше с наднормено тегло, имунната му система беше срината и много често боледуваше. 

За една година направи 6 двустранни бронхопневмонии. Беше резистентен към почти всички антибиотици, а това затрудняваше лечението му. 

Последния път когато беше болен лекарят каза :

”Какво го правиш това момче,че е непрекъснато болно ? “.  

Това ми подейства като шамар в лицето. Осъзнах ,че е моя отговорност не само моето здраве , а и здравето на сина ми. 

„Аз добра или лоша майка съм за детето си?“.

Тогава взех решение : “Ще намеря начин да реша здравословните ни проблеми и да свалим излишните килограми . В противен случай обричам детето си на непълноценен живот ”.

Така изпробвах най-различни диети –например :

1.90-дневна; 

2.Разделно хранене;

3.Кръвногрупово хранене;

4.Режим на хранене след “вега тест”;

5.Режим на хранене изготвен от диетолог и много други.

Ползвала съм и продукти за отслабване от интернет –всички видове , които завършват на SLIM , зелено кафе , чаьове за отслабване и много други.

Не съм  си давала сметка ,че всички тези диети и продукти могат  да нанесат необратими вреди на здравето ми . Освен това имат временен ефект и не решават проблема. 

След неуспешните и с краткотраен ефект опити изпаднах в отчаяние и си зададох следния въпрос: 

-Защо и до кога ще си правя експерименти с тялото и организма си ? 

-Проблемът с излишните килограми само в килограмите ли се корени ?

Тогава получих просветление и осъзнах,че :

1.Е необходимо проблема да се реши от корена;

2.Не трябва да се фокусирам върху симптомите и следствието ,а да се грижа за организма си като цяло . Наложително е да променя начина си на живот .

3.Да се вземат мерки преди проблемът да е факт   т.е. превенцията е ключът към отличното здраве. 

По тази причина започнах да се интересувам от хранене и здравословен начин на живот, за да се информирам . 

Както моят съпруг казва: 

“За да избираш трябва да разбираш . За да разбираш трябва да се информираш !”.

Така разбрах и започнах да прилагам хранителен режим. И резултатите не закъсняха. Двамата със сина ми се освободихме неусетно и лесно от наднормените килограми- при мен 18кг. , а при сина ми 46кг. И най-важното ефектът е траен.

Решихме проблема с наднорменото тегло , но все още не се чувствах добре.  Често се питах: Нали отслабнах защо все още имам проблеми?

Осъзнах,че само здравословното хранене не е достатъчно. Пиех само по 0,500мл. вода . Беше ми много трудно да пия  водата , защото надуваше стомаха ми , създаваше чувство на тежест и дискомфорт,много често ходех до тоалетна. 

В отговор на моите въпроси Вселената ми изпрати моя приятелка, която ме покани на презентация на тема „Алгоритъм на здравето“. 

Тогава разбрах,че е необходимо  да пия количество вода , което е определено точно за мен , каква вода трябва да пия , как и кога да пия водата и т.н.

Освен това е задължително периодично да изчиствам организма си от токсини, шлаки и паразитно присъствие,за да се радвам по-дълго време на отлично здраве. 

И както се казва „Който търси  намира“.  

Така открих тайната за отличното здраве и дълголетие  не само за себе си , а и за цялото ми семейство. 

Започнахме да прилагаме стъпките от „Концепция за здравето„. 

Още от първия месец на ползуване на продуктите свързани с хидратация и алкализиране на организма усетихме прилив на енергия и представете си без да добавяме калории само с ВОДА. Това е уникално. 

А още по-уникално е когато започне изчистване на организма. 

Ние със съпруга ми сме решили , че ще живеем поне още 60 години, затова е необходимо да се погрижим да сме здрави и да имаме пълноценен и достоен живот. 

Така в търсене на най-доброто за моето здраве аз открих своята мисия , а именно да помагам на колкото се може повече хора да постигнат добро, а защо не отлично здраве , дълъг и пълноценен живот.   

Ще бъда много щастлива на всеки,който ми се довери и ми даде възможност да му помогна!